понеділок, 11 березня 2019 р.

Вивчаємо англійську з новими можливостями!

Вивчення англійської мови відкриває багато нових можливостей для учнів. 
Однією з таких можливостей стала подорож групи учнів Новоархангельського НВК "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія " Новоархангельського НВО №1 до Великобританії. Це була тижнева подорож літаком з Києва до Лондона. Учні нашої школи проживали в комфортному будинку резеденції Little Hill в містечку Хенлі на Темзі, яке розташоване в 30 милях від Лондона. Там їм надали комфортні умови проживання і навчання.
Кожного дня  вони мали трьохгодинні заняття з англійської мови, які проводили кваліфіковані вчителі-носії мови. Діти мали вільне спілкування англійською мовою з учителями та гідом, успішно долали мовний бар`єр завдяки цікавим завданням та мовному середовищу.

Неперевершеними були наші подорожі до Лондона, Оксфорда та Вінзора. Екскурсії були навчальними та пізнавальними!

 Різні визначні місця Лондона: Лондонське Око, Вестмінський міст, його палац, Вестмінське Абатство, Букінгем, Трафальгарська площа, Тауер Лондона з його відомим на весь світ Тауерським мостом, собор св.Павла, міст Міленіум стали реальністю, а не просто навчальним матеріалом.

Особливо вражаючою була наша піша прогулянка столицею Великобританії! За тиждень наших Лондонських канікул ми здружилися, були веселі, креативні, артистичні!

Вечорами ми ставили театральні імпровізації як відгук на побачене та почуте! Діти були задоволені, в їхніх очах читалися емоції захвату та гарного настрою!



 Групу переповнювала  атмосфера бурхливої позитивної енергії що зігрівала та радувала нас! Фото з відвіданих нами місць  залишаться  в нашій памяті назавжди !


Результатом пройденого курсу англійської мови стали вручені сертифікати для учнів освітнього центру EastWestBridge!


Немає коментарів:

Дописати коментар